PROGRAMUL DE COLINDE „HRISTOS SE NAȘTE, SLĂVIȚI-L!” EDIȚIA A III-A

Joi, 28 decembrie 2017, ora 11.00, vă invităm la Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală, să ne bucurăm împreună de Programul de colinde „Hristos Se naște, slăviți-L!”.

Ajuns la treia ediția, recitalul este organizat în colaborare cu Sectorul Sinodal Relații Culturale al Mitropoliei Chișinăului și Întregii Moldove. Organizatorii sărbătorii își propun susținerea colindătorilor și promovarea diversității colindelor din spațiul nostru cultural. Piesele sunt selectate în baza criteriilor autenticității, valorii estetice și a interpretării artistice corespunzătoare. În cadrul evenimentului vor evolua formații folclorice și soliști din diferite localități ale republicii.

Așteptăm cu drag publicul meloman, prietenii și colegii noștri din domeniul creației populare, pentru a sărbători și a susține frumosul îndemn: „Hristos Se naște, slăviți-L!”
Doritorii de a evolua în cadrul programului, se pot înscrie la numerele de telefon: 068 038 206 (Dina Vrăjmașu, coordonator); (022) 23 88 68 (Secția Expoziții și Activități Culturale).
Intrare liberă

No Comments Yet.

Leave a reply