ASIGURAREA ACCESULUI LA CULTURĂ PENTRU PERSOANELE CU NECESITĂȚI SPECIALE

În data de 2 aprilie 2019, ora 10.00, Fundația HumanDoc din Polonia, Centrul Național de Informare și Reabilitare a Asociației Nevăzătorilor din Moldova și Alianța INFONET din Republica Moldova, în cadrul proiectului „Development and popularisation of film audio description techniques in EAP countries”, în parteneriat cu Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală (MNEIN), organizează un eveniment deschis „Asigurarea accesului persoanelor cu necesități speciale la operele de artă și cultură. Modele de bune practici din Polonia, Slovacia, Cehia, Ucraina, Georgia și Republica Moldova / Обеспечение доступа к произведениям искусства и культуре для людей с ограниченными возможностями. Хорошие практики из Польши, Словакии, Чехии, Украины, Грузии и Молдовы”.
La eveniment sunt invitați să participe specialiști din domeniul științei și culturii, reprezentanți ai autorităților publice, ambasadelor și organizațiilor neguvernamentale, persoane cu dizabilități și mass-media.
Evenimentul se va desfășura în incinta Muzeului Național de Etnografie și Istorie Naturală, blocul administrativ, sala de conferințe (Chișinău, strada Mihail Kogălniceanu, 82, www.muzeu.md).
Limba de comunicare este rusa, fiind asigurată translarea consecutivă din poloneză, cehă și slovacă.

Agenda (PL)

Agenda (RU)

Agenda Eveniment deschis_02.04.2019

Nu sunt comentarii.

Lasă un comentariu