Dragostea și dorul pe acorduri de romanțe

În preajma sărbătorii de Dragobete, Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală și interpretele Diana Valuță și Veronica Valuță-Bantaș vă invită miercuri, 21 februarie 2024, ora 16:00, la un recital de muzică cu genericul „Dragostea și dorul pe acorduri de romanțe”.
Expresie a sufletului plin de dragoste și dor sunt romanțele interpretate de Diana Valuță și Veronica Valuță-Bantaș, care fac parte din a treia generație de muzicieni a Dinastiei VALUȚĂ.
Diana Valuță este interpretă de romanțe, muzică ușoară și muzică populară, lector universitar la AMTAP, profesor de canto, magistru în arta muzicală, orchestrator, membră a Uniunii Muzicienilor din Moldova, laureată a concursurilor naționale și internaționale.
Veronica Valuță-Bantaș este interpretă de muzică populară și folclor, specializată în studiul stilistic al viorii, vocal și dirijatului în muzica populară, cu experiență de colaborare și solistă a celor mai renumite ansambluri de folclor din Republica Moldova.
Vă invităm la sărbătoarea dedicată zilei de Dragobete, să audiați un program de romanțe de dragoste, pentru a cunoaște și a promova sărbătorile din spațiul românesc.

Vă așteptăm cu drag, să celebrăm dragostea pe acorduri muzicale!
Intrare liberă!
Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală
Mun. Chișinău, str. M. Kogălniceanu 82.

Nu sunt comentarii.

Lasă un comentariu