Expoziție de biciclete retro și velotur în perimetrul cartierului muzeal

Te pasionează bicicletele retro și vrei să afli mai multe despre istoria lor? Atunci, nu rata Expoziția de biciclete retro și veloturul din perimetrul cartierului muzeal al Muzeului Național de Etnografie și Istorie Naturală, ( străzile Mihail Kogălniceanu,  Maria Cebotari, Alexei Șciusev, Sfatul țării, mun. Chișinău), pe 13 mai, între orele 14:00 și 18:00!

 Evenimentul face parte din celebrarea Zilei Internaționale a Muzeelor și Nopții Europene a Muzeelor ce poartă genericul „Muzee, sustenabilitate și bunăstare”.

Aveți șansa să vă alăturați Clubului Cicliștilor Amatori din Republica Moldova, condus de Vasile Fotescu, să descoperiți istoria fascinantă a bicicletelor retro și rolul lor în dezvoltarea durabilă a comunității, să vă bucurați de o plimbare cu bicicleta prin cartierul muzeal și să explorați expoziția de biciclete retro. Pentru aceasta nu sunt necesare cunoștințe tehnice despre biciclete, doar de dorința de a învăța lucruri noi și de a te distra.

Așadar, îți așteptăm la Expoziția de biciclete retro și veloturul din perimetrul cartierului muzeal al Muzeului Național de Etnografie și Istorie Naturală!

mun. Chișinău, str. M. Kogălniceanu nr. 82

No Comments Yet.

Leave a reply