SESIUNEA ȘTIINȚIFICĂ ANUALĂ A MUZEULUI NAȚIONAL DE ETNOGRAFIE ȘI ISTORIE NATURALĂ

PROGRAM

            Miercuri, 25 octombrie 2023, Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală a organizat Sesiunea anuală de comunicări științifice, cu genericul Perspective contemporane de cercetare în domeniile etnologiei, muzeologiei și științelor naturii. Au fost invitați cercetătorii și muzeografii din țară și de peste hotare, interesați să prezinte rezultatele investigațiilor recente în cadrul secțiunilor Etnologie, Muzeologie, Științele Naturii. Doritorii de a participa la sesiune s-au putut înscrie până la 1 octombrie, expediind la adresa [email protected] titlul și rezumatul comunicării (circa 200 de cuvinte), numele și prenumele, titlurile științifice și didactice, precum și afilierea instituțională a autorului/autoarei. Programul evenimentului va fi publicat pe site-ul Muzeului (www.muzeu.md) și pe pagina de Facebook.

Vă așteptăm cu drag și la alte sesiuni, pentru a comunica rezultatele cercetărilor științifice, a prezenta noutăți editoriale sau proiecte dedicate patrimoniului național și mondial.

            Comitetul de organizare:

            Drd.Petru VICOL – președinte, dr. Andrei PROHIN – vicepreședinte, dr. Teodor CANDU, Elena COJOCARI, dr. Sergiu PANĂ, Valentina ONOFRIESCU, Elena GUMENE, Adriana HADJIRADEV, Nadejda SÂRGHI (Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală).      

            Comitetul științific:

            Drd.Petru VICOL – președinte, dr. Andrei PROHIN – vicepreședinte, dr. Teodor CANDU, dr. Sergiu PANĂ, dr. Varvara  BUZILĂ, Maria CIOCANU, dr.hab. Valeriu DERJANSCHI (Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală).

Nu sunt comentarii.

Lasă un comentariu