SESIUNEA ȘTIINȚIFICĂ ANUALĂ A MUZEULUI NAȚIONAL DE ETNOGRAFIE ȘI ISTORIE NATURALĂ

            Miercuri, 25 octombrie curent, Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală organizează Sesiunea anuală de comunicări științifice, cu genericul Perspective contemporane de cercetare în domeniile etnologiei, muzeologiei și științelor naturii. Invităm cercetătorii și muzeografii din țară și de peste hotare, interesați să prezinte rezultatele investigațiilor recente în cadrul secțiunilor Etnologie, Muzeologie, Științele Naturii. Doritorii de a participa la sesiune se pot înscrie până la 1 octombrie, expediind la adresa office@muzeu.md titlul și rezumatul comunicării (circa 200 de cuvinte), numele și prenumele, titlurile științifice și didactice, precum și afilierea instituțională a autorului/autoarei. Programul evenimentului va fi publicat pe site-ul Muzeului (www.muzeu.md) și pe pagina de Facebook.

Vă așteptăm cu drag pentru a comunica rezultatele cercetărilor științifice, a prezenta noutăți editoriale sau proiecte dedicate patrimoniului național și mondial.

            Comitetul de organizare:

            Drd.Petru VICOL – președinte, dr. Andrei PROHIN – vicepreședinte, dr. Teodor CANDU, Elena COJOCARI, dr. Sergiu PANĂ, Valentina ONOFRIESCU, Elena GUMENE, Adriana HADJIRADEV, Nadejda SÂRGHI (Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală).      

            Comitetul științific:

            Drd.Petru VICOL – președinte, dr. Andrei PROHIN – vicepreședinte, dr. Teodor CANDU, dr. Sergiu PANĂ, dr. Varvara  BUZILĂ, Maria CIOCANU, dr.hab. Valeriu DERJANSCHI (Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală).

Nu sunt comentarii.

Lasă un comentariu