Spectacolul pentru copii „Ursul păcălit de vulpe”

Sâmbătă, 13 mai, între orele 16:00 - 17:00, pe scena Muzeului Național de Etnografie și Istorie Naturală a fost prezentat spectacolul pentru copii „Ursul păcălit de vulpe”, din repertoriul Teatrului  Popular „Zâmbărele”. Evenimentul a fost organizat în contextul Zilei Internaționale a Muzeelor și Nopții Europene a Muzeelor.

Spectacolul este o adaptare modernă a celebrului basm românesc și i-a purtat pe cei mici într-o călătorie fantastică în lumea animalelor din pădure. Într-un decor colorat și muzical, copiii au putut descoperi personaje îndrăgite precum ursul și vulpea și au trăit alături de ei aventuri pline de haz și învățături.

Spectacolul „Ursul păcălit de vulpe” este o oportunitate unică pentru copii de a descoperi universul teatrului și de a învăța lucruri noi despre lumea în care trăim. Teatrul Popular „Zâmbărele”, fondatoare, actrița Victoria Roșca, este cunoscut pentru spectacolele de calitate și mesajul educativ pe care îl transmit prin arta lor. Rolurile vor fi interpretate de actorii: Ion Juglea, Tamara Vîrlan, Victoria Roșca, Vitalie Lașcu și Nicoleta Fiodorov. Scenariu și regie – Ion Guțu.

Evenimentul a fost organizat în colaborare cu Asociația Muzeelor din România și face parte din programul Zilei Internaționale a Muzeelor și Nopții Europene a Muzeelor, care are loc în toată Europa, în fiecare an. Prin această inițiativă, se dorește promovarea patrimoniului cultural și istoric, în special prin intermediul activităților dedicate copiilor.

Vă așteptăm cu drag și la următoarele ediții!

mun. Chișinău, str. M. Kogălniceanu 82

Nu sunt comentarii.

Lasă un comentariu