Spectacolul pentru copii „Ursul păcălit de vulpe”

Pe data de 13 mai, ora 16:00 - 17:00, pe scena Muzeului Național de Etnografie și Istorie Naturală va fi prezentat spectacolul pentru copii „Ursul păcălit de vulpe”, din repertoriul Teatrului  Popular „Zâmbărele”. Evenimentul este organizat în contextul Zilei Internaționale a Muzeelor și Nopții Europene a Muzeelor.

Spectacolul este o adaptare modernă a celebrului basm românesc și îi va purta pe cei mici într-o călătorie fantastică în lumea animalelor din pădure. Într-un decor colorat și muzical, copiii vor putea descoperi personaje îndrăgite precum ursul și vulpea și vor trăi alături de ei aventuri pline de haz și învățături.

Spectacolul „Ursul păcălit de vulpe” este o oportunitate unică pentru copii de a descoperi universul teatrului și de a învăța lucruri noi despre lumea în care trăim. Teatrul Popular „Zâmbărele”, fondatoare, actrița Victoria Roșca, este cunoscut pentru spectacolele de calitate și mesajul educativ pe care îl transmit prin arta lor. Rolurile vor fi interpretate de actorii: Ion Juglea, Tamara Vîrlan, Victoria Roșca, Vitalie Lașcu și Nicoleta Fiodorov. Scenariu și regie – Ion Guțu.

Evenimentul este organizat în colaborare cu Asociația Muzeelor din România și face parte din programul Zilei Internaționale a Muzeelor și Nopții Europene a Muzeelor, care are loc în toată Europa, în fiecare an. Prin această inițiativă, se dorește promovarea patrimoniului cultural și istoric, în special prin intermediul activităților dedicate copiilor.

Vă așteptăm cu drag!

mun. Chișinău, str. M. Kogălniceanu 82

Nu sunt comentarii.

Lasă un comentariu