„Spovedania unui dac”

Spectacol aniversar la 60 de ani al Artistului Poporului Tudor Ungureanu, conducător al Ansamblului ,,Ștefan – Vodă”

Pe data de 13 mai, ora 18:00-19:00, în contextul Zilei Internaționale a Muzeelor și Nopții Europene a Muzeelor, pe scena Muzeului Național de Etnografie și Istorie Naturală, Tudor Ungureanu, Artist al Poporului, conducătorul Ansamblului „Ștefan-Vodă”, va prezenta programul muzical „Spovedania unui dac”.

În cadrul spectacolului Tudor Ungureanu va interpreta melodii la instrumente  tradiționale – cobza, armonica, baianul, fluierul, tilinca, ocarina și buciumul, fiind susținut de un ansamblu de instrumentiști.

Ansamblul folcloric „Ștefan-Vodă” a fost înființat cu trei decenii în urmă și a evoluat la numeroase festivaluri și evenimente culturale atât în țară, cât și în străinătate: România, Franța, Germania, Ucraina, Statele Unite ale Americii, Canada etc. În prezent, Ansamblul folcloric „Ștefan-Vodă” este unul dintre cele mai cunoscute și apreciate în spațiul românesc, pentru promovarea valorilor culturale autentice și transmiterea lor generațiilor următoare prin intermediul cântecului. Acces gratuit.

Vă așteptăm cu drag!

mun. Chișinău, str. Mihail Kogălniceanu, nr. 82

Nu sunt comentarii.

Lasă un comentariu